DanishEnglishGermanNorwegianSwedish

Delica / Miyuki perler

Små japanske Delica – Miyuki perler / Billige priser / Stort farveudvalg / Str. 11/0 / 4 gram pr. ps / Velegnet til perlevævning, som mellemperle og lave enkle armbånd, halskæde og øreringe mm / Køb både på vores lager eller i webshop: Kr. 25,- pr. stk / V. min. 10 stk kr. 20,- pr. stk / V. min. 20 stk. kr 17,- pr stk.

Delica Miyuki – små japanske perler

Bemærk du kan vælge et mix af 10stk. uvilkårlige farver til Kr. 200,- her i webshoppen.
Delika Seedbeads perlerne er kendetegnet ved deres store ensartethed, de er mindre og i en højere kvalitet end de traditionelle Grønlandsperler eller Rocaille perler, hvilket giver et rigtig flot og professionelt resultat.
Delica seed beads 11/0 fra Miyuki har et relativt stort hul på 0,8 mm i forhold til størrelsen. Kvaliteten i disse perler gør dem særdeles velegnet som væveperler, til at væve fine armbånd, både i større mønstre eller som kun enkelt række i smukke enkle armbånd som er helt moderigtige i øjeblikket, de allerfleste tynde armbånd er lavet med Delica seedbeads.
Hvis du vil lave et broderi eller vævede smykker giver de et meget smukt ensartet resultat. De er også fine som mellemperle eller i det populære Peyote stitch.
På vores lager har vi også andre alternativer til Delica perlene, de har næsten samme str. og kommer i mange andre farver. Men går man meget op i resultatet, anbefaler vi dog seedbeads perler fra Miyuki som har en meget høj kvalitet og den største farve ægthed /holdbarhed. Vi har ligeledes Tila perler fra Miyuki.
På vores lager finder du også forskelligt tilbehør som Tråd, perle og splitnåle eller væv til at væve armbånd som er bredere end 1 række.
Som noget nyt har vi også holder til de små fine Delica ting, eller bogmærke i metal.
Vores Delica perler bliver leveret i en polybag med zip lukning, men vi har også æsker som er meget velegnet til opbevaring og praktisk brug. Se udvalget af beholdere i kategorien udstilling-opbevaring-gaveæsker.
Vi tager meget gerne imod forslag til nye farver. Skriv gerne på post@tomato.eu eller nævn det ved et besøg på lageret.

 

Vare nr. Delica Miyuki perler

Yderligere produktinfo

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.